Dziś: środa,
24 kwietnia 2024 roku.
Pismo społeczne, ekonomiczne i literackie
Archiwum 2017
В Спілці поляків Бородянського району
У суботній школі зустрічали Миколая

До святкування Дня святого Миколая Чудотворця Спілка поляків Бородянського району почала готуватися заздалегідь. Спершу діти суботньої школи разом з вчителькою  Ліною Остринською виготовили чудові листівки, в яких заколажували всі подарунки, які б хотіли отримати: дехто просив вірного друга – собаку, ніжне кошеня, іграшки, ковзани, музичні інструменти, хтось обмежився солодощами, але більшість просили благополуччя для країни та своїх родин.  

І вже, 03 грудня 2017 року, педагоги суботньої школи Яна Велігура та Тетяна Лавриненко організували для дітвори справжнє святкове дійство. Спершу діти переглянули відео-лист, який прислав їм Миколай, а після – взяли участь у пізнавально-розважальній вікторині, де найкмітливіші отримали призи.

Далі дружно та весело виготовили різнокольорову гірлянду, прикрасили ялинку і прийняли участь у конкурсі малюнку «Портрет Миколая». І коли засвітилась чарівними вогниками ялинка, коли залунали в унісон дзвінкі дитячі голоси вигуками «Прийди, святий Миколаю!», нарешті до дітей завітав сам Миколай.

Діти радо його зустрічали красивими віршами та веселими піснями, а Миколай за це усім, без виключення, приніс гостинці та подарунки. Діти пообіцяли бути слухняними і з нетерпінням чекати наступних зустрічей зі святим Миколаєм!

АРСН

Передплатити „Dziennik Kijowski” можна протягом року в усіх відділеннях зв’язку України